nemački kvalitet i tradicija duga više od 160 godina

više informacija

Distribucija specijalizovane mehanizacije za poljoprivredne proizvođače

Povećajte prihode, smanjite troškove, automatizujte proizvodnju.
Iskoristite moć tehnologije kojom su najjači svetski poljoprivrednici ostvarili uspeh. Očekuje vas kompletna usluga – od razvoja idejnog projekta i planiranja, preko nabavke poljoprivrednih mašina, do obuke i non-stop dostupnog servisa.

Konsultacije i izrada biznis planova

Iskoristite prednosti najboljih industrijskih praksi.
Imaćete podršku stručnjaka ITN Group kompanije i konsultanata iz Holandije, Danske, Amerike, Nemačke, Francuske, Italije i Engleske. Dobićete izrađen plan optimizacije proizvodnje kako biste povećali profit i prevazišli svoju konkurenciju na tržištu.

Obuka i puštanje mašina u rad

Uz pravo znanje problemi su rešeni i pre nego što nastanu.
Najmodernija tehnologija poljoprivrede prevazilazi doskora nepremostive granice prirode ali samo sa pravom obukom i servisom imaćete pouzdan, neometan rad mehanizacije i ostvariti maksimum prihoda.

Usluga berbe i iznajmljivanje mašina

Naši resursi u vašim rukama.
Nemate uslova da sopstvenom mehanizacijom u pravom agrarnom roku uberete useve? Smatrajte sve svoje probleme unapred rešenim. ITN AgroTech se bavi pružanjem usluga berbe i iznajmljivanjem mašina od 2001. godine.
Ostvarite svoje ciljeve glatko i na vreme uz pomoć najsavremenije mehanizacije i timova koji su uigrani decenijama uspeha na domaćem i svetskom tržištu.

Podrška za sve i u svim uslovima

Uvek dostupan servis i rezervni delovi.
Na vašem putu ka uspehu – ni u jednom trenutku niste ostavljeni sami. Od 0–24h, svakog dana u nedelji dostupni su vam timovi za tehničku podršku i servis sastavljeni od iskusnih servisera, mehaničara, hidrauličara i inženjera.

Na vrh

Contact Us

Pošalji