ITN Foodtech

Procesna oprema i projektni inženjering u industriji hrane i pića

Da vaš proizvod postane svetski – da svetsko tržište postane vaše.
ITN FoodTech pomogao je mnogim kompanijama da dobiju premijum kvalitet i zauzmu dominantu poziciju na svetskom tržištu.
Partnerstvo sa ITN FoodTech kompanijom daje vam daleko više od najsavremenije tehnologije i kvaliteta proizvoda; uz ITN FoodTech dobijate sve – od projektovanja, izbora, proizvodnje i nabavke procesne, KGH i elektro opreme, do montaže, puštanja u rad, obuke operatera i uvek dostupnog servisa i rezernih delova.

Detaljnije

Inženjering, planiranje i konsalting

Izrada Idejnih, PGD i PZI tehnoloških,mašinskih i elektroprojekata.
Iskustvo stotine uspešno razvijenih inženjerskih projekata daće vašim zamislima efikasnost kojoj nema premca. Pored usluga projektovanja dobijate i besplatan konsalting i izradu strategije sa elitnim stručnjacima iz vaše branše.

Detaljnije

Izbor, proizvodnja i nabavka opreme

Tehnologija na koju se oslanjaju čuveni brendovi.
Na jednom mestu dobijate sve od prodaje i montaže kompletnih prehrambenih fabrika, hladnjača, skladišnih i distribucionih sistema, procesne i tehnološke opreme, opreme za pakovanje, rashladnih sistema, elektro opreme i softvera, centara za doradu i pakovanje semenske robe, biogas postrojenja i obnovljivih izvora energije. Takođe vas očekuju savetodavna podrška i detaljne kost-benefit analize.

Detaljnije

Obuka i puštanje opreme u rad

Brze i efikasne metode prenosa znanja.
Na svakom pojedinačnom koraku čekaju vas znanje i pouzdana i stručna podrška. Vaši operativci biće osposobljeni da sa lakoćom rukuju novim tehnologijama. Timovi obuke prisutni su i prilikom puštanja tehnologije u rad i nastavljaju da vam pružaju podršku sve dok za time postoji potreba.

Detaljnije

Servis i rezervni delovi

Dostupnost 24/7
Stalni lager rezervnih delova i brza isporuka delova iz inostranstva garantuju vam kontinuitet proizvodnje. Servisni timovi obučavani u najboljim svetskim školama reaguju istog trenutka kada se pojavi potreba rešavanjem problema online metodama ili brzim dolaskom na lice mesta.

Detaljnije
Na vrh

Contact Us

Pošalji